main image

Forza Bár

A Forza Bár nyitvatartási ideje: 10.00-01.00 h

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi is a Forza kávé titka?

 

A gondos termesztés, valamint a magas minőségű kávéfajták, amelyekkel Közép- és Dél-Amerika híres hegyvidéki kávéültetvényei ajándékozzák meg a világot. A szüret és a szelekció folyamán a kávészemeket hozzáértő kezek legalább háromszor átvizsgálják a magas minőség biztosítása érdekében.

 

A pörkölés során olasz szakemberek iránymutatása alapján alakítják ki a mérsékelt csersavtartalmat és a karamellizálódott cukor ízét. A harmonikus ízkompozícióban érezhetjük az igazi olasz kávékra oly jellemző karakteres íz mellett azt a titokzatos üzenetet, amelyről messzi földrészek hegyei és völgyei mesélnek.

 

A pörkölés az a folyamat, amely felébreszti a kávéban szunnyadó lelket, hogy újra és újra élvezhessük a több ezer éves titkot, mely új gondolatokat varázsol a gondolkodó fejébe, időnként élettel tölti fel a fáradt embert, máskor ellenségeket békít meg.

 

Az a főzési eljárás – hódolat érte az olaszoknak – amely nagy nyomás mellett oldja ki a legkiválóbb aromákat a gondosan megőrölt kávéból, gyönyörű krémkoronát varázsol az illatosan gőzölgő ital tetejére.

Menü megtekintése »