main image

Rólunk írták

 

,,Mindennel nagyon elégedettek voltunk, a szálloda gyermek orientáltsága nagyon tetszett. A személyzet kedvessége és a gasztronómia kiváló minősítést kap tőlem. J A szálloda nagyon szép. Mindenkinek csak ajánlani tudom, biztos vagyok benne, ha lesz még lehetőségünk ellátogatunk máskor is. ”

  

 

,,Csak felsőfokon tudok a szállodáról nyilatkozni. Már negyedszer voltunk és ismét nem csalódtunk. Kifogástalan volt a szoba, az ellátás, szuper a wellness, a szauna szeánszok, a kültéri jacuzzik. Nagyon finomak és változatosan voltak az ételek, a bárban a koktél. A személyzet minden területen kedves és segítőkész. Mi biztosan visszatérünk.”
 

 

 

,,Az Abacus hotel kiválóan alkalmas gyerekkel érkező családok számára. A bőséges reggelinél és vacsoránál mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő fogásokat. A wellness csodálatos. A masszázsok frissítőek és a mozgás kedvelői sem csalódnak, mert a hotel minden igényt próbál kielégíteni.”

 

 

 
,,A szállodában már harmadszor voltunk „hétvégézni”, azt hiszem, ez mindent elárul…Nagy előnye, hogy igen közel van Budapesthez, nem kell órákat autózni az eléréséhez. Magáról a szállodáról csak jó véleményünk van. A szoba minden igényt kielégít, kényelmes, tágas. A wellness részleg tökéletes, az úszómedence csodás! A konyha szintén csúcs. Az ételek választéka, ízei tökéletesen a mi világunk. Várhatóan nem ez volt az utolsó alkalmunk az ABACUS-nál! J
 

 

 

,,I had a brilliant time at Abacus. What hit me the most was that the staff were extremly friendly skilled and helpful. It is a highly recommended place to stay.”

 

 

 
,,Mindennel nagyon elégedettek voltunk. A személyzet kedves, mindenben segítségünkre volt, de nem tolakodóan. Az egész szállodára a tisztaság jellemző, a szobáktól a wellness részlegig. Minden lehetőséget kipróbáltunk. Bár a harmadik nap már teltház volt, mégsem kellett sorba állni, hogy bejussunk a szaunába. Számomra külön nagy öröm volt a 25 méteres úszómedence, ahol mindig kényelmesen lehetett úszni. A konyhával is elégedettek voltunk, mind választék, mind pedig az ételek minőségét illetően. Negatívumként megjegyzem, hogy első nap a szobában nem működött a TV, de másnapra megjavították (ha kértük volna még aznap este behívták volna az ügyeletes szerelőt), és a szobánkban nem volt internet elérhetőség (mivel nagy problémát nem okozott, ezért ezt külön nem jelentettük be, csak a távozáskor). Összességében nagyon jól éreztük magunkat és szándékunkban áll egy későbbi időpontban újra ellátogatni a szállodába.”
 

 

"Kedves Barbara!

Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél! Szép a szálloda minden része, nem egy átlagos épület sem kívül, sem belül. Tágasak és világosak a folyosók, jó a konyha. Örültünk a játszóháznak, nem is tudtunk róla, hogy van. Blanka aranyos volt a Fiúkkal.

 
További sok vendéget és szép napot kívánok!
 
Üdvözlettel:
 
Borbély Tamás"

 

 

"Tisztelt Abacus Hotel!

 

Szeretném a görög csoport nevében nagyon nagy elégedettségünket kifejezni a szállodában töltött napok kapcsán. A szállás és az étkezés is kimagasló volt, a személyzet segítőkészségéről nem is beszélve. Köszönjük, hogy a csapat számára oly fontos rugalmasságot biztosítottak az étkezési idők tekintetében. Mindenképpen jelezni fogjuk a torna szervezőinek, hogy legközelebb is az Abacus Hotelt válasszák a görög csapat elszállásolására."

                                                                     

 

 

 

 

Nagyon kellemes napokat töltöttünk a szállodában két unokánkkal. Remek volt az ételkínálat, külön örültünk a déli levesnek, tésztának. Köszönjük, hogy az animátort alkalmazták, az unokák jól szórakioztak vele. 

 

 

5, igen kellemes napot töltöttünk el. Nagyon finom a konyhája, szuper a wellnese, figyelmesek és segítőkészek az alkalmazottak. Szép és igényes szálloda. 

 

 

Mindenki nagyon kedves,mosolygós volt a személyzet tagjai közül.Ritka dolog kis hazánkba.Az ételek nagyon finomak voltak. 

 

 

Kellemes 4 éjszakát töltöttünk a szállodában,a wellness rész nagyon jó volt,finomak voltak az ételek. A szálloda szép, tiszta. 

 

 

A szálloda színvonalas, az éttermi rész magyar viszonylatban kiemelkedő. A személyzet segítőkész, az animátorok nagyon kedvesen foglalkoztak a gyerekekkel. Sok program van a környéken. 

 

 

Nagyon jól megközelíthető a szálloda. Budapestről kb. 20-25 perc alatt elérhető, így tökéletes egy pár napos pihenéshez.
A személyzet kedvessége és segítőkészsége páratlan.
Mindenkinek ajánlom, ha pár pihentető napot kíván eltölteni, nyugodt, kellemes környezetben. 

 

 

A hotel igazán nagyon kényelmes: tágas terek mindenütt (szoba, étterem, wellness). A tisztaságra igen nagy gondot fordítanak. A személyzet- kivétel nélkül - igazán nagyon kedves, és készséges. Az ételek finomak voltak. Összességében nagyon kellemes hétvégét töltöttünk el a párommal a hotelben.